Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Σοκ: καραφλιάζει η Naomi Campbell

naomi campbellImage via Wikipedia
Σοκ προκαλούν φωτογραφίες της Naomi Campbell στις οποίες εμφανίζεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα απώλειας μαλλιών από μέρος του κεφαλιού της, με αποτέλεσμα να καραφλιάζει!

Το διεθνούς φήμης top model λέγεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αλωπεκίας λόγω της παρατεταμένης χρήσης εξτένσιον και χημικών προϊόντων για τα μαλλιά.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, ένα τμήμα από το κεφάλι της «μαύρης γαζέλας» έχει μείνει ολοκληρωτικά καραφλό, ενώ η ίδια φροντίζει να το καλύπτει επιμελώς με τα χτενίσματά της.

Η Naomi απαθανατίστηκε έτσι κατά την διάρκεια μιας φωτογράφησης στη Νέα Υόρκη την Δευτέρα, όταν ένας κομμωτής χτένισε το πίσω μέρος του κεφαλιού της.


Δείτε τις φωτογραφίες!
Enhanced by Zemanta

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010


Όλες οι κολεξιόν για την άνοιξη – καλοκαίρι έπαιξαν με δύο βασικά θέματα. Το militarism και την τρέλα! Όπως είναι λογικό, το denim δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει αυτές τις τάσεις, είτε επρόκειτο για σκισμένο, skinny και σε χρώματα όπως λερωμένο χακί, γκρι, μπλε ή μαύρο.
Τα βαμμένα jean είναι ακόμη στη μόδα, με το όλο “do it yourself” look, να παραπέμπει μεν στη δεκαετία του 90, αλλά και να προτείνεται από όλους τους σχεδιαστές. Το κλειδί στην όλη ιστορία, είναι να δείχνει το jean σας σαν να ήταν φορεμένο για αρκετά χρόνια, φθαρμένο, με τριμμένα μπατζάκια, μικρά σκισίματα, κλπ.

Ένα ακόμη δημοφιλές look είναι αυτό των boyfriend jeans, με σχεδιαστές όπως Ralph Lauren, Jean Paul Gaultier και Versace να τα προτείνουν ανεπιφύλακτα. Πρόκειται για παντελόνια που είναι φαρδιά στους μηρούς και στενά στον αστράγαλο και δίνουν έναν χαλαρό τόνο στην εμφάνισή σας.
Μια ακόμη δυνατή τάση στο denim είναι και το skinny μαύρο τζην, όπως αυτά που προτείνουν τα Banana Republic, ενώ σε ό,τι αφορά τα σορτς, τα πολύ κοντά σε χρώματα μαύρο και κόκκινο, κυριάρχησαν στις πασαρέλες. Δοκιμάστε αυτό που σας αρέσει και φυσικά αυτό που βρίσκετε ότι ταιριάζει στον σωματότυπό σας!
Enhanced by Zemanta

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Η Σταρ Ελλάς νίκησε... με τρίποντο ομορφιάς

Το τελευταίο τηλεοπτικό πανηγύρι για τη σεζόν, ο 21ος διαγωνισμός ομορφιάς «Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς, Μις Γιανγκ» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ανέδειξε νικήτρια την Αννα Πρέλεβιτς, κόρη του μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ‘90 στη χώρα μας. 

Τη χλιαρή τελετή των φετινών καλλιστείων, που για πρώτη φορά μεταδόθηκαν μέσα από στούντιο, ακολούθησαν οι συνήθεις αντιδράσεις των υποψηφίων. Μόνο που φέτος ήταν εντονότερες, αφού εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες για «στήσιμο» υπέρ της πανέμορφης 20χρονης που κατάφερε τελικά να βάλει... τρίποντο. Δυστυχώς δεν έλειψαν και οι δηλώσεις περί «ελληνικότητας» και καταγωγής των υποψηφίων που είχαν ξενικό όνομα. «Ολες οι κοπέλες έχουν ελληνικό διαβατήριο. Είναι κανονισμός για τη συμμετοχή τους στα καλλιστεία», δήλωσε η διευθύντρια γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του σταθμού Κατερίνα Γκαγκάκη μετά το τέλος της βραδιάς.
Την επομένη, η «Σταρ Ελλάς» Αννα Πρέλεβιτς, η Μις Ελλάς Μαντώ Γαστεράτου, αλλά και η Μις Γιανγκ Μελίνα Σιρύη έκαναν, ως είθισται, τον γύρο των καναλιών για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.
Για άλλη μια φορά ο σταθμός βρήκε την ευκαιρία να διαφημίσει τα προϊόντα του, αφού την κριτική επιτροπή αποτελούσαν εκπρόσωποι από εκπομπές και σήριαλ του σταθμού: Αλλο ένα πέρασμα από την τηλεόραση του ΑΝΤ-1 έκανε ο Ελληνοαυστραλός ηθοποιός Νικ Γιαννόπουλος που μίλησε ξανά για το «Kings of Myconos» στο οποίο παίζει και η Ζέτα Μακρυπούλια, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Κάρμα» Ισαβέλλα Κογιεβίνα, ο φωτογράφος και κριτής του «Next top model» Χάρης Χριστόπουλος, η νικήτρια του «Next top model» Σεράινα, ένα από τα «αστέρια» του «Dancing with the stars», o ηθοποιός Δημήτρης Βλάχος, μαζί με τη χορεύτρια και ντάμα του στο σόου Μαρία Αντιμισάρη, και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρίας Mac, Γιάννης Μιχαηλίδης. Φυσικά το τραγουδιστικό μέρος ανέλαβαν τα «αστεράκια» του «X Factor» Σταύρος Μιχαλακάκος και «48 ώρες».
Καλό θα ήταν, βέβαια, οι υπεύθυνοι του σταθμού να κάνουν ταχύρρυθμα στους νικητές των τάλεντ σόου τους, ώστε εκείνοι να αναγνωρίζουν τους όμοιούς τους και όχι να την «παθαίνουν» όπως ο Σταύρος, νικητής του X Factor που δεν αναγνώρισε την Αθηνά. Ποια Αθηνά θα πείτε κι εσείς. «Την κούκλα απ’ το Next top Model», βρε!» όπως τον ενημέρωσε στον αέρα η Βίκυ Καγιά. Η Αθηνά Μουρκούση από τα παρασκήνια και βαμμένη σαν την Ντάνα Ιντερνάσιοναλ μας υπενθύμιζε ανά πέντε λεπτά τις μάρκες των ρούχων και των καλλυντικών των φετινών καλλιστείων που έμοιαζαν περισσότερο με το «μεγάλο παζάρι».
Τους φετινούς τίτλου κατέκτησαν οι Αννα Πρέλεβιτς (Σταρ Ελλάς 2010 ), Μαντώ Γαστεράτου (Μις Ελλάς 2010), Μελίνα Συρίη (Μις Γιανγκ 2010) Βαλεντίνα Μαγαλιού (Μις Τουρισμός 2010 ), Μαρία Τσαγκαράκη Β’ Σταρ Ελλάς 2010), Ελεονώρα Μπρετζ (Β’ Μις Ελλάς 2010) και Αναστασία Σιδηροπούλου (Β’ Μις Γιανγκ 2010).
  • «Βόλτα»Τον απόηχο των φετινών καλλιστείων δεν έσβησε δυστυχώς ο θόρυβος της βουβουζέλας κι έτσι σχόλια και δηλώσεις για την «ελληνικότητα» των κοριτσιών με ξενικά ονόματα έκαναν «βόλτα» στα κανάλια.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Οι "αμαρτωλές" φωτογραφίες την απέκλεισαν!



«Εχω μετανιώσει πάρα πολύ γι’ αυτές τις φωτογραφίες. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω...» Η 18χρονη Κατερίνα Γκίκα, μία ανάσα πριν από τα προχθεσινά καλλιστεία του ΑΝΤ1 αποκλείστηκε. Ο λόγος; Ιδιαίτερα εκρηκτικές φωτογραφίες της διέρρευσαν στο Ιnternet και έτσι βρέθηκε εκτός διαγωνισμού. Τώρα, δύο 24ωρα μετά τη στέψη, ανοίγει την καρδιά της στην «Espresso» και αποκαλύπτει ότι μόνη της γκρέμισε το όνειρό της... «Ηταν όνειρο ζωής τα καλλιστεία. Δεν περίμενα ότι θα είχα τέτοια κατάληξη» δηλώνει το 18 Μαΐων μοντέλο που σπουδάζει κομμωτική, χορεύει, παίζει μπιλιάρδο και κάνει ρυθμική γυμναστική.

Αν και είχε καταφέρει να περάσει στον τελικό του 21ου διαγωνισμού ομορφιάς του ΑΝΤ1, λίγες μέρες πριν της ανακοίνωσαν πως την έκοψαν λόγω προκλητικών φωτογραφιών της που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω Διαδικτύου. «Οι συγκεκριμένες λήψεις για τους υπευθύνους ήταν άσεμνες. Κάποιοι άλλοι όμως τις θεωρούν απλώς σέξι. Δεν έχω πρόβλημα με τον AΝΤ1, σέβομαι την απόφασή τους. Με πήρε πριν από λίγες μέρες η διευθύντρια της παραγωγής και μου είπε: “Σε διαγράψαμε λόγω των φωτογραφιών”».

Μόλις το άκουσε η γλυκιά Κατερίνα έβαλε τα κλάματα. «Ημουν χάλια, έκλαιγα, δεν μπορούσα να το “μαζέψω” με τίποτα. Πού να το φανταστώ... Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν θα έδειχνα εμπιστοσύνη, δεν θα πόζαρα καν». Η ίδια εξηγεί πώς διέρρευσαν τα επίμαχα «κλικ»: «Είναι από επίδειξη εσωρούχων που είχα κάνει πριν από τρεις μήνες. Στην επίδειξη φορούσα μαγιό από μέσα, όταν όμως μπήκα στα παρασκήνια για να αλλάξω ήρθε ένας φωτογράφος. Εκείνη τη στιγμή είχα βγάλει το μαγιό και μου είπε να τραβήξουμε μερικές φωτογραφίες για να το αρχείο του. Του είπα: “Μόνο να μην τις δω σε κανένα site!” και μου απάντησε ότι τις ήθελε για εκείνον. Εκανα το λάθος και του έδειξα εμπιστοσύνη. Εκείνος τις ανάρτησε στο Ιnternet. Σοκαρίστηκα, δεν το πίστευα!»

Ο μάνατζερ της Κατερίνας Γιώργος Κουτούλιας δηλώνει: «Σεβόμαστε την απόφαση του ΑΝΤ1, ο λαός λέει “κάθε εμπόδιο για καλό”. Με πήρε τηλέφωνο η κυρία Κατερίνα Γκαγκάκη και μου είπε: “Γιώργο, στείλαμε τις επίμαχες φωτογραφίες στους Αμερικανούς διοργανωτές για τον διαγωνισμό “Μις Υφήλιος” και μας απάντησαν ότι αν η Κατερίνα βγει Σταρ Ελλάς δεν θα μπορεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό”». Ετσι, μαζί με την ανάρτηση των καυτών «κλικ» ήρθε και η... λυπητερή για την Κατερίνα

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Oι φιναλίστ των καλλιστείων με μαγιό!

Αέρα καλοκαιρινό απόκτησε το σκηνικό του 21ου Διαγωνισμού Ομορφιάς του ΑΝΤ1, στη δεύτερη εμφάνιση των κοριτσιών με τα μαγιό.

Στο μεγάλο video wall εμφανίστηκαν εικόνες από παραδεισένιες παραλίες και μία, μία οι διαγωνιζόμενες, με το χαμόγελο στα χείλη έκαναν την εμφάνισή τους, φορώντας ένα μικροσκοπικό, φούξια μπικίνι!!!

Υπό τους ήχους μερικών από τα πιο επιτυχημένα hitτης χρονιάς, τα κορίτσια σάρωσαν την πασαρέλα, αναστατώνοντας τους πάντες!!!

Απόψε η «μάχη» της Σταρ Ελλάς

Έτοιμες για την «μάχη» του τίτλου είναι οι 23 κοπέλες που συμμετέχουν στα φετινά καλλιστεία για την Σταρ Ελλάς. Οι πρόβες για την αποψινή βραδιά συνεχίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ οι καλλονές ακονίζουν τα... νύχια τους για το στέμμα και την κορδέλα!

Όσο πλησιάζει η ώρα του διαγωνισμού (21:00, ANT1), η μία κοιτάζει με μισό μάτι την άλλη, ενώ δεν λείπουν οι γκρίνιες και οισυγκρίσεις για τα φορέματα.

Τι να κάνουν κι αυτές;
23 κοπέλες για 3 τίτλους είναι, οπότε όλα για όλα θα τα δώσουν και «τρικλοποδιά» θα βάλουν αν χρειαστεί...

Για πρώτη φορά φέτος κάθε κοπέλα έχει τον δικό της σχεδιαστή, με αποτέλεσμα η μία να κοιτάει το φόρεμα της άλλης και οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες, ενώ στο στόχαστρο έχει μπει η Άννα Πρέλεβιτς, κόρη του γνωστού μπασκετμπολίστα, καθώς κάποιες συνυποψήφιές της θεωρούν πως είναι σε πλεονεκτικότερη θέση λόγω ονόματος.

Η κριτική επιτροπή έχει ήδη καθοριστεί, ωστόσο, δεν ανακοινώνεται. Σίγουρα, πάντως, δεν θα είναι σε αυτήν ο Γιάννης Λάτσιος, όπως ακούστηκε. Οικοδέσποινα του διαγωνισμού θα είναι η Βίκυ Καγιά.

Λόγω κρίσης, για πρώτη φορά φέτος ο διαγωνισμός ομορφιάς δεν θα γίνει σε νυχτερινό κέντρο αλλά σε στούντιο, όπου θα βρίσκονται συγγενείς των κοριτσιών και λίγοι επώνυμοι, όπως η Έρρικα Πρεζεράκου και η Ματθίλδη Μαγγίρα, ενώ απούσα έχει δηλώσει πως θα είναι η Ευγενία Μανωλίδου.

Το στέμμα στην Σταρ Ελλάς θα δώσει η περσινή νικήτρια Βιβιάνα Καμπανίλε, ενώ οι δύο αναπληρωματικές θα πάρουν το στέμμα από... ξένα χέρια, αφού οι προκάτοχοί τους βρίσκονται στο εξωτερικό.

Τον μουσικό «τόνο» στην βραδιά θα δώσουν οι ΝΕΒΜΑ με την Κατερίνα Στικούδη, ο ράπερ Θηρίο με την Ελένη Φουρέιρα, ο νικητής του X Factor Σταύρος Μιχαλακάκος και το συγκρότημα 48 Ώρες που συμμετείχε στο talent show.


Δείτε τις τελευταίες εξελίξεις στο βίντεο που ακολουθεί

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Γκρίνιες και καρφώματα στα Καλλιστεία

Λίγες ώρες απομένουν από τα Καλλιστεία για την ανάδειξη για τη νέα Σταρ Ελλάς και στο παρασκήνιο, σπάνε καρδιές, αφού οι διαγωνιζόμενες ζουν με την αγωνία για το  πως θα εμφανιστούν.

Οι βασικοί τίτλοι είναι τρεις και οι διαγωνιζόμενες 23, πράγμα που σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος και σκληρός.

Οι υποψήφιες Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς ακονίζουν τα νύχια τους, στερεώνουν καλά τα τακούνια τους και η κάθε μία ετοιμάζεται να παραλάβει σε λίγες ώρες το στέμμα από την περσινή Σταρ Ελλάς, Βιβιάνα Καμπανίλε. Οι γκρίνιες βέβαια δεν λείπουν και στα παρασκήνια γίνεται χαμός από τις …αγκωνιές.

Η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά πάντως έχει ξεχωρίσει ήδη τέσσερα κορίτσια, τα οποία ανεξαρτήτως τίτλου θα κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ, όπως λέει.

Μία παρουσία ωστόσο εξακολουθεί να ανάβει φωτιές, αυτή της Άννας Πρέλεβιτς, κόρης του παλιού μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς. Κι αυτό γιατί πολλές από τις διαγωνιζόμενες επιμένουν ότι θα μετρήσει υπέρ της το ήδη γνωστό όνομά της.

Μεγάλη μουρμούρα υπάρχει όμως και για τα ρούχα που θα φορέσουν τα κορίτσια, παρά το γεγονός ότι για κάθε υποψήφια υπάρχει και διαφορετικό σχεδιαστής.

Μεγαλεία και ανέσεις, ωστόσο όσο πλησιάζει η ώρα τα κορίτσια με το ζόρι λένε «γεια» μεταξύ τους και κοιτάζονται όλο και πιο πολύ με μισό μάτι.

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

25 κορίτσια εξασφάλισαν εισιτήριο για τον 21ο Διαγωνισμό Star Hellas/ Miss Hellas/Miss Young

Την Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 21:00 η μεγάλη βραδιά των καλλιστείων του ΑΝΤ-1 με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά

Εκατοντάδες κορίτσια απ’ όλη την Ελλάδα διεκδίκησαν μια θέση στο διαγωνισμό Star Hellas/ Miss Hellas / Miss Young 2010. Ο προκριματικός διαγωνισμός για την ανάδειξη των φιναλίστ πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο στούντιο ΚΑΠΑ. Εκεί, 25 πανέμορφα και δυναμικά κορίτσια εξασφάλισαν μια ευκαιρία να ζήσουν το όνειρό τους!

Μετά από πολύωρη διαδικασία, η επιτροπή επέλεξε τις φιναλίστ, που ξεκίνησαν ήδη την εντατική προετοιμασία τους για τη μεγάλη βραδιά: τον 21ο Διαγωνισμό Star Hellas / Miss Hellas / Miss Young, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 9 το βράδυ και θα τον παρουσιάσει η Βίκυ Καγιά.

Δυναμικές, μοντέρνες κι εντυπωσιακές, οι υποψήφιες του φετινού Διαγωνισμού Ομορφιάς του ΑΝΤ1 έρχονται όλες αποφασισμένες να γίνουν… star! Μία απ’ αυτές θα τα καταφέρει. Όλες όμως θα ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία.

O αγαπημένος θεσμός έρχεται και φέτος, με καλοκαιρινή αύρα, δυνατό παλμό και fun διάθεση, ν’ ανοίξει το δρόμο για μια λαμπερή καριέρα στα πιο ξεχωριστά κορίτσια. Ρίχνει τους προβολείς στην ομορφιά, στον αέρα, στο στιλ και το ταμπεραμέντο της σύγχρονης Ελληνίδας που δεν ονειρεύεται μόνο, αλλά τολμά να διεκδικήσει.

Η στιγμή πλησιάζει. Ο 21ος Διαγωνισμός STAR HELLAS/MISS HELLAS/MISS YOUNG θα κάνει για άλλη μια φορά το όνειρο πραγματικότητα.

Ας γνωρίσουμε τα 25 κορίτσια του 21ου Διαγωνισμού Ομορφιάς του ΑΝΤ1:



MISS YOUNG 2010:

1. Χριστίνα Κατσίκη
Ηλικία: 16 ετών (16/8/93)
Ύψος: 1.75
Ζώδιο: Λέων
Σπουδές: Μαθήτρια Β´ Λυκείου
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: μπαλέτο, ρυθμική, μοντέρνος χορός, στίβος
 
















2. Ευγενία Μπακοδήμα
Ηλικία: 17 (5/12/92)
Ύψος: 1,72
Ζώδιο: Τοξότης
Σπουδές: Φοιτήτρια ΜΜΕ
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, ιταλικά, γαλλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: μουσική, χορός, στίβος
 

















3. Βαλεντίνη Παπαδάκη
Ηλικία: 16 (26/9/93)
Ύψος: 1,67
Ζώδιο: Ζυγός
Σπουδές: Μαθήτρια Β' Λυκείου
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: τένις, βόλεϊ, μπαλέτο, χορός
 




4. Αναστασία Σιδηροπούλου
Ηλικία: 17 (28/10/92)
Ύψος: 1,73
Ζώδιο: Σκορπιός
Σπουδές: Μαθήτρια Γ´ Λυκείου
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: κιθάρα, μπάσκετ




















5. Μελίνα Συρίη
Ηλικία: 17 (12/1/93)
Ύψος: 1,78
Ζώδιο: Αιγόκερως
Σπουδές: Μαθήτρια Β' Λυκείου
Ξένες γλώσσες: αγγλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: βόλεϊ, στίβος, χορός


















 
6. Δανάη Τσιμπασίδου
Ηλικία: 16 (20/10/93)
Ύψος: 1,75
Ζώδιο: Ζυγός
Σπουδές: Μαθήτρια Β' Λυκείου
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, ισπανικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: βόλεϊ, χορός, τραγούδι, μακιγιάζ













STAR HELLASMISS HELLAS 2010:  

7. Έφη Αναστασοπούλου
Ηλικία: 20 (9/12/89)
Ύψος: 1,78
Ζώδιο: Τοξότης
Σπουδές: Φοιτήτρια Φιλολογίας
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: μπάσκετ,
tae kwon do, χορός, βόλεϊ, γιόγκα, γυμναστική, πιάνο, σινεμά, θέατρο, μουσική
 







8. Μπάγια Αντωνοπούλου
Ηλικία: 20 (12/10/89)
Ύψος: 1,74
Ζώδιο: Ζυγός
Σπουδές: Απόφοιτος σχολής μακιγιάζ, σεμινάρια στις Δημόσιες Σχέσεις
Ξένες γλώσσες: αγγλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι:
styling, χορός, μουσική, σχέδιο μόδας
 















9. Θεοδώρα Βράνιτς
Ηλικία: 19 (10/7/90)
Ύψος: 1,75
Ζώδιο: Καρκίνος
Σπουδές: Φοιτήτρια Θεατρολογίας
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, σερβικά, γερμανικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: τραγούδι, χορός, σινεμά, θέατρο
 

















10. Μαντώ Γαστεράτου
Ηλικία: 22 (8/3/88)
Ύψος:
 1,76
Ζώδιο:
 Ιχθείς
Σπουδές: Τελειόφοιτος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας των Επιστημών
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: κιθάρα, μπάσκετ, σκάκι, ποδόσφαιρο, κινηματογράφος
 















11. Αργυρώ Γάτου
Ηλικία: 19 (6/8/90)
Ύψος: 1,74
Ζώδιο: Λέων
Σπουδές: Απόφοιτος Λυκείου, σεμινάρια υποκριτικής
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: χορός, θέατρο, σινεμά
 




12. Κατερίνα Γκίκα
Ηλικία: 18 (20/1/92)
Ύψος: 1,70
Ζώδιο: Υδροχόος
Σπουδές: Σπουδάστρια σχολής κομμωτικής
Ξένες γλώσσες: αγγλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: Χορός, μπιλιάρδο, σινεμά, ρυθμική
 

















13. Ειρήνη Καλκούνου
Ηλικία: 18 (24/7/91)
Ύψος: 1,78
Ζώδιο: Λέων
Σπουδές: Φοιτήτρια Κοινωνιολογίας
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: χορός, γυμναστική, σινεμά
 

















14. Κωνσταντίνα Καπράνα
Ηλικία: 20 (22/7/89)
Ύψος: 1,83
Ζώδιο: Καρκίνος
Σπουδές: Φοιτήτρια Νηπιακής Αγωγής
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: σινεμά, τάβλι,
beach volley
 

















15. Βαλεντίνα Μαγαλιού
Ηλικία: 19 (31/3/91)
Ύψος:
 1,76
Ζώδιο:
  Κριός
Σπουδές: Φοιτήτρια Οικονομικών Επιστημών
Ξένες γλώσσες: αγγλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: σινεμά, άλμα εις ύψος, χορός
 



















16. Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη
Ηλικία: 18 (12/8/91)
Ύψος: 1,68
Ζώδιο: Λέων
Σπουδές: Φοιτήτρια Κοινωνιολογίας
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, γερμανικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: χορός, συμμετοχή σε ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις
  


















17. Κατερίνα Μπιλίνη
Ηλικία: 22 (16/1/88)
Ύψος: 1,77
Ζώδιο:
 Αιγόκερως
Σπουδές: Τελειόφοιτος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας των Επιστημών
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: θέατρο, διάβασμα, χορός,
kick boxing, tae kwon do
 

















18. Ελεωνόρα Μπρετζ
Ηλικία: 20 (19/6/89)
Ύψος: 1,74
Ζώδιο: Δίδυμοι
Σπουδές: Απόφοιτος Λυκείου, σεμινάρια πληροφορικής
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, λουξεμβουργιανά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: χορός, τένις, βόλεϊ, σινεμά
 
















19. Αγγελική Ντιούκα
Ηλικία: 19 (20/10/90)
Ύψος: 1,74
Ζώδιο: Ζυγός
Σπουδές: Φοιτήτρια Τουριστικών Επιχειρήσεων
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, ισπανικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: κολύμβηση, σινεμά, ταξίδια
 





















Ζώδιο: Ταύρος
Σπουδές: Απόφοιτος 
Media Communication
Ξένες γλώσσες: σερβικά, αγγλικά, ιταλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: θέατρο - 
musical, τένις, ιππασία, θαλάσσια σπορ, καλλιτεχνικό πατινάζ (πρωταθλήτρια Ελλάδας)

 


21. Όλγα Τεμίρτσεβα

Ηλικία: 23 (9/9/86)
Ύψος: 1,75
Ζώδιο: Παρθένος
Σπουδές: Απόφοιτος Νομικής
Ξένες γλώσσες: Αγγλικά, ρωσικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: στίβος, πατινάζ, σκι
 


















22. Έλενα Τόπκα
Ηλικία: 20 (1/2/90)
Ύψος: 1,80
Ζώδιο: Υδροχόος
Σπουδές: Απόφοιτος Λυκείου
Ξένες γλώσσες: αγγλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: ιππασία. μουσική
 

















23. Μαρία Τσαγκαράκη
Ηλικία: 21 (15/1/89)
Ύψος: 1,76
Ζώδιο: Αιγόκερως
Σπουδές: Τελειόφοιτος Φιλολογίας
Ξένες γλώσσες: αγγλικά, γερμανικά, ιταλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: μέλος συγκροτήματος παραδοσιακών κρητικών χορών, κολύμβηση
 
















24. Εύα Φλόκαλη
Ηλικία: 23 (17/10/86)
Ύψος: 1,77
Ζώδιο: Ζυγός
Σπουδές: Φοιτήτρια Ιστορίας-Αρχαιολογίας
Ξένες γλώσσες: αγγλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι: γυμναστική, τένις, ζωγραφική με κάρβουνο, διάβασμα
 

















25. Σταυρούλα Χατζηιωάννου
Ηλικία: 20 (19/8/89)
Ύψος: 1,80
Ζώδιο: Λέων
Σπουδές: Φοιτήτρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας
Ξένες γλώσσες: αγγλικά
Ενδιαφέροντα, χόμπι:
 βόλεϊ, χορός
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...